language
search
keyboard_arrow_right
Freak commented 7 years ago

kas pa tave per cesas :D Aš irgi noriu

yAk commented 7 years ago

nice

Tuxedo commented 7 years ago

zajebys312 parašė:

nonumixus
dauzo
rimtas;D:D

Realiai pries silpnesnius varzovus man smagiau yra zaisti :) Jau geriau zaisiu 20-3 negu 5-10 tarkime. Ir koks skirtumas nonu ar ne. Tie patys zaidejai sitie zaidzia irgi kituos lietuvos steam mixo projektuose, o kiek ju yra 2-3? Ten tipo rimti labai jau zaidejai? Nieko nesakau, as ten kiekviena mix nepasaudyciau, bet ten taip pat batonu visokiu prisirenka.

csas toks sviesus yra, nes recordinau per hlae - non steam, nezinau kodel toks sviesus gaunasi, realiai taip nera per steam.
Seip visada malonu girdeti gerus atsiliepimus. :)

Chees commented 7 years ago

Tuxedo parašė:

zajebys312 parašė:

nonumixus
dauzo
rimtas;D:D

Realiai pries silpnesnius varzovus man smagiau yra zaisti :) Jau geriau zaisiu 20-3 negu 5-10 tarkime. Ir koks skirtumas nonu ar ne. Tie patys zaidejai sitie zaidzia irgi kituos lietuvos steam mixo projektuose, o kiek ju yra 2-3? Ten tipo rimti labai jau zaidejai? Nieko nesakau, as ten kiekviena mix nepasaudyciau, bet ten taip pat batonu visokiu prisirenka.

csas toks sviesus yra, nes recordinau per hlae - non steam, nezinau kodel toks sviesus gaunasi, realiai taip nera per steam.
Seip visada malonu girdeti gerus atsiliepimus. :)

sutinku toxe<3

Tuxedo commented 7 years ago

seniau kazkam reikejo demo su killais ir tt, bet nieks taip ir neimesdavo nieko. Tai galiu imest i pm demo pack sito video, yra laikas parasytas kur ziureti, galesit man pakurt dar knrs :D

tifke commented 7 years ago

Švarus, stabilumas aimas;)

fleshas-sticker
Contacts
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline