visas demo, eilini akrt prisipiso lavonas kuris gauna hs, ir nuejo spectint visitke nerodo prie ko prisipsit tai vistiek uzbanino, prisiperka adminu botai paskui axhuelina, rask vieta kur prisigavau duxas tu jobanas, jau koks 10 demo keltas
Taves buvo prašyta ne demo, o scana padaryti funguno, Taves demo niekas neprašė kelti bano priežastyje aiškiai parašyta wg į foruma.
tu man pasakyk priezasti kodel prasei wg? ir tu man parodyk kur ale prisigavau pagal tave ar kazka panasaus ir padarysiu wg, parodyk kur prisigaunu parodyk tu, ar cia gauni hs ir eini prasinedamas wg? man ta wg daro puse val, nx as turiu gaista laika del jusu nemokejimo zaist, sakau parodyk kas itarima sukele ir bus wg
Žiūrėk, čia nėra mano bėda kad tau wg daro puse valandos, antras dalykas, aš tau taipogi neprivalau nieko įrodinėti ką tu blogai padarei kur tu man įtartinas atrodei. Kiek žmonių buvo prašyta daryti wg niekam nekyla nesklandumu, ir čia kažkuriam tavo poste mačiau kad atsijungusi tave užbanino pats savo poste parašei -"lai paprašo wg padarysiu" Paprašiau nušėrei mane visais įmanomais epitetais ir atsisakei daryti :). Tai viskas labai paprasta nenori daryti wg reiškiasi pailsėk biški.
tai as taves ir klausiu dar karta kuom itartinas as? :DD
Sus
sus