language
search
keyboard_arrow_right
Topic is locked 🔒
Man commented 10 hours ago
  1. Asmuo kurį skundziate (nick) - standartas
  2. Serveris- public
  3. Priežastis- mute
  4. Irodymai (ss arba demo)- demke ciahttps://www.upload.ee/files/19180722/_Fleshas_lt__Public_24_7.dem.html
  5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - Tiesiai svieziai kaip Petras pasakytu: ARba tas jusu Daunas(is didziosios) Standartas adminas mutina visus, arba nemutina nei vieno, nes snekejom visi ir tikrai ne du, kuriuos jis uzmutino, tai arba tu siuksle mutinkl visus, arba nelysk isvis i ta pokalbi. Jeigu losi, tai losk, jei nepatinka /mute, jus tokie atkute su tai savo adminais, kad pamirstat realybe. Sedejo, sikna suraukes, ziurejo, klausesi, kol draugelis neisizeide, tol buvo gerai.- Atsibuskit suka, jei nepatinka - /mute, nahuja ta komanda idejot, del vaizdo? AS STANDARTAS, AS MUTINSIU KA NORESIU.
msasddd commented 10 hours ago

administratorius nors save vaizduoja tyliu ir ramiu, bet iq - kambario temperaturos, laikantis pykti per visus metus kiek teke su situo veikeju(eja) zaisti (lytis nenustatyta), mato tik savo draugu puse kuri prisidejo ir pradejo visa sita kvirca, bet likome mes gage net po muto is jo draugo (galimai sugyventinio) ejo komentarai tokiepatys uz kuriuos mes gavome gaga bet jo draugai ne, lemia viena dalyka jog STANDARTAS dirbantis uz 860eur per menesi svaros misijoje supykes ant gyvenimo eilini karta eina gelbet savo draugo (visom prasmem i detales nesitesiu) - subine

MersedesBenz69 commented 10 hours ago

maziau sudus snekekit ir izeidinet kitus todel ir tildo tokiu kaip jus

Man commented 10 hours ago

Dar vienas ponis teise gavo pakomentuot, kai jo zaislai nukrito nuo lubu

MersedesBenz69 commented 9 hours ago

daryk tu savo ta neplauta burna ne ozynes :) nesitersk savo reputacijos :D
kurios neturi :DDDD

Hevo commented 8 hours ago

susikurt alt accounta jog pasirasyt i savo tema yra bomba

fleshas.ltadministrators commented an hour ago

Anketa atmesta. Man, esi čia nepageidaujamas.

fleshas-sticker
Contacts
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline