sveika:)
1. Koks jūsų slapyvardis žaidime? ViVa
2. Koks jūsų vardas?(Galima ir pavardę) Oresta
3. Amžius?: 17
4. Apibūdinkite save?: Amm nu ką galiu pasakyti. Esu sarkastiška ir kartais tai užknisa, nes daug žmonių nesupranta mano sarkazmo ir priima kaip tiesą :/ Šiaip esu prie bajeriaus ir draugiška:)
5. Jūsų pomėgiai?: Serialai, kebabai, picos, ir vienareikšmiškai muzika- mano organizmo kuras;)
6. Turite brolių, seserų?: Brolį per kurį dažnai gaunam banus:D
7. Kokį augintinį namuose augini?: Katiną Mr. Kliunka Driftioras (nene vardas Bartas)
8. Iš kokio miesto kilęs?: Telšių
9. Ką sportuoji? Kiek laiko? Kokie rezultatai? Šiaip nesportuoju taaai:Dd
10. Kuo užsiiminėji laisvalaikiu?: Žiūrint pagal nuotaiką. Jeigu tokios nėra, tai dažniausiai būnu namuose ir žaidžiu arba tiesiog stumiu dūrą:D O jei nuotaika yra, tai aišku vyksta judesys;D
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina) kam reikės - tas paprašys!
Sveika atvykus!Jei reikės pagalbos drovėkis neklausk,nepadėsiu kuom negalėsiu. Sėkmės projekte!
Sveikaaa
Privet
Sveika atvykus į fleshas.lt projektą! Jei reikės pagalbos nesidrovėk paklausk, padėsiu, kuo galėsiu. Sėkmės projekte!
Labas. Sėkmės projekte…
Sveika atvykus!Jei reikės pagalbos drovėkis neklausk,nepadėsiu kuom negalėsiu. Sėkmės projekte!
Laukiu nesulaukiu kai reikės pagalbos, drovėsiuos ir nesikreipsiu į tave!liux
sveika sekmes projekte
Ooo Telšiai :D laba :D
O paklausei manęs ir užpildei :D sėkmės tau čia !whistle !blush
Vajėj, smagu matyt tiek daug merginų projekte.
Ir yeah, sveika! !cool1
Ooo Telšiai :D laba :D
Žiūriu daug žmonių iš Telšių ir aplink:D
11. Įkelk savo nuotrauką (WWW.Failai.LT, WWW.Zippyshare.Com) (Nebūtina) kam reikės - tas paprašys!
Sveika atvykus į projektą
Lhabasss
Labas, sėkmės projekte ;)
Svv
zdarova dale!fakfak
Sveika,sekmės projekte! :)