language
search
keyboard_arrow_right
avatar
Dedas commented 8 years ago

Super hero mod

1. Pasiūlymo pobudis(naujas serveris/web )-Serveris
2. Jūsų pasiūlymas- Superhero mod , jaigu žinot kas tai per modas , jaigu ne susieškokit info , labai seniai žaidžiau viena superhero berods 50 levelių budavo xp sunkiai kilo , daug kas žaisdavo budavo pilnas serveris iki nakties , o tokio seniai nebeliko lietuvoj , ir visi bega žaisti į užsienį , todėl pasiūlymas sukurti tokio pobudžio serverį , nes prieš daug metų buvo įdomu žaisti tokiem kurie ankščiau prie tokių modų pasėdėdavo , tokie kaip aš , manau tai tikrai pritirauks didelius reitingus projektui ir serveriui, ir galbut pelnui beabejo.
Zombie mod + gunxp
1. Pasiūlymo pobudis(naujas serveris/web )- serveris
2. Jūsų pasiūlymas- Tai dar vienas mano įpatingas pasiūlymas tiems kurie jaučia nostalgija, norėdami ir nerasdami seno gero gunxp + zombie mod serverio,
serveris turėtų but maždaug labai sunkokas 10 xp už zombio/žmogaus nužudymo , su vip 20 xp /ul susidėtų apskritai iš visų ginklų , projektas užimtų daug laiko , bet reitingai , ir pelnas kaip mat labiau pakiltų , tokio serverio lietuvoj seniai nebėra.

Noriu pridurti jaigu kažkas su mano įdėjom nepatiko , prašau nesmerkit ir pasilaikykit sau, nes mane užpludo prisiminimai , ir noriu juos įgyvendint čia.

avatar
Frenchas commented 8 years ago

Jau superhero moda aš pasiūlęs esu.

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline