language
search
keyboard_arrow_right
avatar
KibeniMat commented 5 years ago

Žodžiu yr taip:

Mapo padidinimas,pradedam žaist. Pakapojam kelius roundus, 28-0 generale,susidomi adminas,paprašo wargodo. Viskas okey,diskutuojam,reikia ar nereikia,nes jau buvo prašyta. Atsakymas buvo "a nu tada ok" Likau neužtvirtintas,tai paklausiau dar kartą nuėjęs į spectate'us "a reik?" tyla. Nu jobniem, išeinu afk 15-20min.
Grįždamas matau,kad bananą gavau,ilgai nesukęs kiaušų išjungiau kompą ir išėjau,nes mačiau,kad reikėjo wargodą keltį į forumą. Nu jo grįžęs įkėliau,nepatiko,kad wargodas įkeltas ne taip kaip turėtų būti įkeltas,okey,kaltas,kitokios išeities neturėjau. Na,bet nėra padėties be išeities,taip ?
Okey. Žiūriu recordą pats asmeniškai,nes įdomiai gaunasi čia,gal ką praleidau bežaisdamas ir vaikus šaudydamas ir matau tik durna situacija NESUSIKALBĖJIMĄ. Toks jausmas,kad barškink per galvą ir paklausk ar skauda.

Pasižiūrim,įvertinam,diskutuojam ir padarom išvadas:
https://www71.zippyshare.com/v/wc8Hu9g9/file.html

avatar
hynga commented 5 years ago

gerai gerai wg paprasytas 15min afk sedi spec gryzti matai kad bane sedi? tai todel pc isjungi? no logic.
1dalykas. buvai paprasytas wg tai ir scanuok 3min vistiek afk isejas 15min butum spejas tikrai.
2dalykas grizti matai kad bane sedi tai ir scanuok wg o ne cs isjunk aka pc. tavo problema nes matei kad bana gavai o wg nepadarei.
3dalykas wg padarytas po cs rr. is manes unban negausi

avatar
KibeniMat commented 5 years ago

Nes man cs'as duonos uždirbt neleidžia,logiška,be cs'o gyvenimas ir taip verda,kokios serverio taisyklės ir kaip jūsų tie wargodai veikia,dievas žino,pirmą syki žmogus prašė,net nežinojau ko prašė,o isterijas kėlė ir žeminimo šūdais drabstydamas.
Logiška tik tai,kad jis pats neapsisprendęs buvo,tai jam reikia,tai nereikia. Aš jo dar kartą paklausiau,jis man nieko neatsakė,sėdau į spec ir ėjau reikalus tvarkytis,ar aš jam ataskaitas turėjau duoti prieš išeinant ką aš veiksiu ? Nereikėjo užbanint,o tiesiog reikėjo paimt ir palaukt. Ar kažkam trukdžiau spectate sedėdamas ? Durni tavo argumentai ir visisškai prasilenkia su šita situacija. Taip,kad dar kartą peržiūrėk jei galai nesueina.

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline