language
search
keyboard_arrow_right
avatar
Raynas commented 7 years ago

Tiesiog siūlau pastiprinti Tank klase Umbrella Swarm serveryje nes pažiūrėjus į serveri tai nėra logiška jog Tank klase yra kaip visi kiti vos ne atsiprašant kaip eiline klase nieko įspūdingo tik Tank ir viskas. Žodžiu padarykit jog Tank turėtu apie 20000/25000hp ir kad jis ne vien turėtu tik iš akmenų šaudytis bet ir galėtu kaip koks CT skristi ar panašiai ar tiesiog pašokti iš vietos tam tikru momentu į toli nu kažką tokio unikalesnio nes Tank grynai 7500hp iš vieno smūgio su Balgor ginklu belenkokiu tai nelogiška.

avatar
Warklot commented 7 years ago

Jeigu pastiprint tai reikėtu 100-200k hp:) , bet tada naujokai nieko nepadarys

avatar
Skittles commented 7 years ago

Kai tankas turi tiek hp, tai ji nusauti visai smagu ir i ji pasaudyti visai nieko, o kai tures 20000/25000, tai tada visi ji puls su balrog knife. Tai cia jokio skirtumo nera. Suprantu, kad jis turetu greicio, suolio, nepersaunamumo ir didesni dmg. Va tada butu jau logiskesnis tankas.
Kitaip sakant, jis turetu visu kitu zombiu gales, kad ir to pacio boomerio

avatar
Raynas commented 7 years ago

Tiesiog reikia padaryti kad taip is eilinio smugio 20hp o is mouse2 apie 50hp ir tarkim duoti jam nuo 10000 iki 15000hp paprasciausias variantas manau jau kitaip nepasiulysiu. Nes reikia tank stipresnio nes is Balgor knife vieno smugio ji paimti nelogiska.

avatar
Paprikas commented 7 years ago

Geriau būtų tankui apie 100k-150k hp, ir padaryti, kad ji gautum tik nuo kokios 10x10 arba 15x15 zmoniu, arba padaryti tanko meniu. Tarkim Tanko Strong class (slow, big damage t.t) tai tada visai ir serve idomiau butu lost ir uz tank kill duotu daugiau xp :)

avatar
Amanda commented 7 years ago

Na,manyčiau šioje vietoje nelabai tinkama idėja būtų pastiprinti tanką,nes,visų pirmiausia,Tanką būtų sunkiau nudobti neprivilegijuotiems žaidėjams,kas manyčiau yra blogai,nes,nauji žaidėjai viską ir įžvelgia atėję į serverį,kas yra logiška,o kas ne. Be to,tanką kartais būna sunku nudobti,nekalbant apie Balrog IX pirštines,o jei būtų įdėta,jog Tankas galėtų skraidyti ar "šokti į tolį tam tikru momentu" manyčiau būtų per daug fantastikos.

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline