language
search
keyboard_arrow_right
avatar
salam pacanam commented 6 years ago

1. Asmuo kurį skundziate (nick) - Binderis.
2. Serveris- Kitas projektas.
3. Priežastis- Turi sitam projekte priziuretoja ir zaidzia kitam :D Kam toks reikalingas asmuo? manau priziuretojo darbas yra dirbt savo pareigas priziuret tvarka serveriuose o ne tupet kituose projektuose :D
4. Irodymai (ss arba demo)- [SS buvo istrintos del reklamos] By Sviesa
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - -

avatar
M-sKILL commented 6 years ago

Prižūrėtojo darbas yra prižiūrėt, tai nereiškia kad 24/7 turi jis sedėt serve ir forume, daug kam atsibosta sedėt tam pačiam serve, bet jei aktyvus išlieka ir žino kad daugiau laiko čia turi skirt tai kodėl negali kitur nueit tuo pačiu. Dramą iš niekur keli.

avatar
Sirdim i Sviesa commented 6 years ago

Visi forumo nariai, tikiuosi tai nepasikartos, cia yra skundas, jusu nuomone itakos cia neturi, si karta istrinu FREE POSTUS, kita karta VISI be isimciu gausit suspendus.
salam pacanam- Binderis savo darba atlieka gerai, priekaistu jam mes neturim, anketas tikrina, zaidime buna, ispejimu uz nesamoniu daryma jis neturi, kad zaidzia kitam projekta, nematau nieko blogo, pats kartais nueinu kitur pazaisti, del idomumo, del turnyro, del daugiau info ar dar ka, nematau cia nieko blogo.

O kad zinotum kas yra blogai ir uz ka galima ismesti priziuretoja, jeigu jis kitur zaistu ir praleistu daugiau laiko negu cia, taip, tada galima dalinti ispejimus, jeigu kitur jis tures priziuretoja, is cia bus ismestas ta pacia sekunde. Tikiuosi atsakiau i visus klausimus, jeigu ne, visada lauksiu zinutes i WEB PM arba SKYPE, atsakysiu i viska.

Skundas atmestas

#Tema rakinama

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline