language
search
keyboard_arrow_right
avatar
Aistulka_ commented 6 years ago

1. Asmuo kurį skundziate (nick) - H1ro
2. Serveris- [Fleshas.lt] de_dust2 Only 24/7 (de_dust2)
3. Priežastis- kitas ip, aš buvau gavusi ban už "nepageidaujama", ok, viskas normaliai, nusipirkau unbaną, siunčiau SMS už eurą, gavau unban, šiandien atėjau chill pažaist, bam, ipban už "kitas ip" kas pasikeitė? Mano ip koks buvo 78.58.216.236 taip ir liko, žiūrėkite apačioje.
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www.part.lt/perziura/5e2c37125015d6c45177653e7acbeabf177.jpg suprasčiau būtų pažiūrėjęs ar pirkau unban ar ne, netikęs prižiūrėtojas kažkoks. Nieko netikrina, ateina, bam, bam iškart užbanina nieko neišsiaiškinęs. -rep
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - STEAM_0:1:14292590

[AMXBans] Banned by Admin: H1Ro
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.fleshas.lt
[AMXBans] Reason: 'kitas ip'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:222084599'
[AMXBans] Your IP: '78.58.216.236'

avatar
Sirdim i Sviesa commented 6 years ago

Negaliu dabar paimti ir nubausti jo, nes ir man yra buve pora kartu, kad atsirando tokie žaidėjai, kaip sakoma ,,elitas, pasikėles, jis yra belekas", gavo nuo manęs ban'ą ir po keliu minučių iš karto vėl atėjo ir aš jam daviau ban'ą už ban'o apėjima, nors jis pirko unban..
Tiesiog man tikrai nebuvo atėjus į galvą įdėja, kad jis galėtu pirkti unban.. Tad manau čia tas pats, jis netikrino ar pirkai unban, nes tiesiog nesitikėjo.

Tad tave atbaninu, nes viskas čia okey, pirkai unban ir turi pilną teise vėl žaisti, bet skundo negaliu priimti.. Visi esam žmonės, ne visada viską padarom full pajėgumu.

Skundas atmestas

#Tema rakinama

avatar
H1Ro commented 6 years ago

Tikiuosi Prižiūrėtojas [bcolor=#3366ff]Sirdim i Sviesa [/bcolor] nesupyks, bet pati man sakei, kad čia daugiau nebežaisi, kad čia šūdinas serveris, kad tavo ip vistiek pasikeis, nes keičiasi kas savaitę. Atsakymo nelaukiu, nes man ant tavęs px. :D

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline