language
search
keyboard_arrow_right
avatar
Dangazas commented 6 years ago

1. Asmuo kurį skundziate (nick) - Zeimeris
2. Serveris- [Fleshas.lt] Surf[HIGH XP] 24/7
3. Priežastis- Sukčiauja (wallhack ir kita)
4. Irodymai (ss arba demo)- http://www113.zippyshare.com/v/LFBgts8z/file.html
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) - IP neturiu privilegijų pažiūrėt, o steam id su nonais galima keist labai lengvai.
p.s jis spec admin

avatar
Dangazas commented 6 years ago

Kodėl atmes ? Kas per nesamonės čia ? Super administratorius su Wallhack žaidžia tu čia rašai anketa atmes. Yra tam serverio logai, kur gali pažiūrėt kiekvieno žaidėjo ip, visus pokalbius ir visa kitą, prižiūrėtojai tikrai turėtų turėti tokias privilegijas, plius čia nepraprastas žaidėjas, tai forume tikrai turėtų rodyti žaidėjų ip, kurie turi privilegijas. O kaip aš galiu išvis jo ip gaut ? Tu man siūlai jo pačio paprašyt ? nes steam id non-steam žaidėjų yra nieko vertas.

avatar
Sirdim i Sviesa commented 6 years ago

Žaidėjas, vip'as, admin'as, S.Admin'as, prižiūrėtojas, administratorius, nemaišyk šitų dalykų, nes jau ne pirmą kartą matau, kad labai maišai.

Prajuokinai mane dėl to steam id, tai okey, eik forume sukurk temą dar kaip galima non'am keitinėti steam id :D Galvoji visi čia tokie ,,gudrus" kaip tu ir moka steam id keitinėtis, čia dažniausiai kodai keitinėjas juos, o čia puse nežino, kad galima keitinėti steam id, puse nemoka ir lieka ten kodai arba tokie ,,gudri" kaip tu. O be to, tu man parodyk bent vieną projėkta, kur prižiūrėtojai gauna logus.. :D Cs'ą žaidžiau labai ilgai, prižiūrėtojas buvau labai daug kur ir niekur, niekam, niekas neduoda tų logų.. :D Tad, kad čia ,,išmanai" daug mandrių frazių ir žinai truputi daugiau nei kiti žaidėjai, nereikia keltis.

Suprask pats, kiek žaidėjas stengsis padėti mum, tiek mes stengsimes padėti žaidėjui. O čia steam id matai nededi, nes jis non'as. Tai bent susireikšminimas.

Bet kokiu atveju, susiradau ko man reikėjo, tik šiaip pasisakiau, kad visas tavo skundas ir tavo nuomonė yra labai klaidinga, pasikėlusi ir juokinga.

Žaidėjas yra užbanintas.

Dėkui, kad pranešei :) .

Skundas priimtas.

#Tema rakinama

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline