language
search
keyboard_arrow_right
Topic is locked 🔒
Storfas commented a month ago

Madara visciukas.
Report dėl neteisingo bano
Noriu pareikšti skundą dėl administratoriaus Madara, kuris man dave baną už tariamą piktnaudžiavimą admin teisėmis.
Situacija buvo tokia: žaidėjas Stropanas, įžeidinėjo kitus serverio žaidėjus (naudodamas necenzūrinius žodžius ir provokacijas). tęsė įžeidinėjimus, todėl aš jam daviau bana kad biski atvestu.
Po to, gavau baną nuo Madarino, su priežastimi as kietas adminas :D
Manau, kad šis sprendimas yra neteisingas, nes aš veikiau pagal taisykles ir siekiau palaikyti tvarką serveryje.
Prašau peržiūrėti situaciją ir pateikti objektyvų sprendimą. Jei reikia, galiu pateikti demą / logus / screen’us iš įvykio.
Ačiū už dėmesį ir tikiuosi sąžiningo sprendimo.

MersedesBenz69 commented a month ago

vyruti pagal taisykles pirmas gagas eina paskiau eina banas :)

1. Prieš baninat už lengvesnius nusidėjimus privaloma pirmiau ISPĖTI, nepaklusus baninama. (Pvz.: Kalbejimas per mic)
    pas tave ispejimo, kiek pamenu nebuvo.

nereikia cia sitos ironijos. jam buvo uz ka bana duot. tai kad ereli kirpsim sparnus tau
https://zippyshare.day/77hCxpppfTHrK2M/file

yra taisykles. taip šaunu. jis izeidinejo? taip, aš gagint negaliu neleidzia. o kad 30min pailset isejo. tai tikrai reikejo.

adminas esi ir gagint negali neapsimesk cia slanga tiesiog :)

Manta.s commented a month ago

Storfai o kartais pats is oro nepradejai per mic izeidinet visaip zaidejo "nepataikau" kai jis tau tsg sarkastiskai pasake "tai dar awp pasiimk ir saudyk per tas duris" (kazkas tokio)?

Manta.s commented a month ago

Visi jus per kieti adminai, nagus niezti tik kad ta ban mygtuka paspaust ant kazko

Pilnai sutinku sutawim :D

Mantai. Negali būti. Kad įžeidinėjau. Mano priežodžiai tik buvo labai negražūs. Tik tiek.

Paprastas atsakymas. Storfas turi savo panetkes ir tiek nepatinka zmogus pisa bana, krauna ant jo izeidima gauna bana deda

paxmas bhop god commented a month ago

sveiki parduodu arbuzus kam reikia

As manau as nepažeidžiau taisykliu

lexon commented a month ago

straponas*

Arabasadministrators commented a month ago

Jau tikrai ilgą laiką admin turi, o vis dar neišmokai normaliai reason parašyt. Ir šiaip ten gago būtų užtekę.

fleshas-sticker
Contacts
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline