language
search
keyboard_arrow_right
Topic is locked 🔒
avatar
skip_me_pls commented 4 years ago
this post is deleted
avatar
Cfg.afk commented 4 years ago
this post is deleted
avatar
hynga commented 4 years ago

ačiū, kad įkėlei, bet gaila pasigavai naudodamas wallhack. Tau uždėtas perm banas.

Edited 4 years ago by hynga
avatar
hynga commented 4 years ago

nu ka pradekim matau, kad nepatinka tau banas, vis free postini, tai kad padeciau tau apsiramint va.
12:27 - kuo puikiausiai begi su knife per map nieko netikrindamas ir tada zmogu per siena pamates isitrauki ginkla ir iskart ziuri jam i galva.
13:12 - vel kuo puikiausei nieko netikrindamas su knife atsipalaidaves begi. nei garso nieko zmogus nepadares iskart ziuri ct, kai net nebuvai uzmetes akies i saita t.t
14:48 - idomiause kad visus rnd atsipalaidaves su knife begi ak neisitraukes, o kai tuo metu ten buvo ct iskart isitraukei ak kad galetum nusaut. aisku. gal taip pasitaike, bet sus tokia vieta.
18:25 - vel kazkaip idomiai begdamas ta long nieko netikrinai o iskart stebejai zmogu per siena prie plakato, galvojai per obvious bus isitraukei granata ir numetei ten prie jo o ne kaskur i saita numetes per ms pamates dmg iskart sovei i galva idomu idomu. tesiam toliau.
20:21 - begi atsipalaidaves per siena pamatai kad ruosias mest he iskart atsitrauki atgal. paskui pribegi neziuri spot kur tu per kitus rnd ziuredavai o tiesiai ziuri i jy.
20:40 - tau zmogus kuris is nugaros ejo jokiu garsu nepadare, bet tu sumastei jo palaukt o ne pushint. kazkaip idomiai kai tu visus rnd pushini ir viena syk kai sumastai palaukt ct atsiranda, nu bet aisku timingas gali but tai dar uz sita atleist galim. ziurim toliau.
21:18 - ka tu cia darai? sunku net isaiskint bet cia belekai obviuos kad zinai kur kitas ct, kad suprastumet mane pazekit sita vieta. nera net kalbos cia.....
gana man cia ziuret uztenka sitiek nezadu praleist daugiau laiko cia rasinedamas, kai grynai matos kad pajunges.

Viso gero.

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline