language
search
keyboard_arrow_right
avatar
Amanda commented 7 years ago

Taigi,noriu skųsti Prižiūrėtoją - "Sirdim i Sviesa - Sikna i Tamsa",dėl to,jog šis žmogus net neįsitikinęs,kad aš naudojų kažkokias tai padedančias žaisti programas,laiko savo ban man teisėtu.
Remiantis mano demo įrašu,galbūt ir nesimato mano FPS,bet mano FPS buvo nestabilus,noriu pasakyti,jog jis dažnai krito iki 5~20.(žiūrint mano demo,gali ir nesimatyti,manau,tai priklauso nuo kompiuterio)
Jis teigia,jog aš "matau" per sienas,nors aš jokių programų nenaudoju(galite peržiūrėti mano demo,kuris yra Unban skiltyje)
Protarpiais galbūt ir atrodo,kad aš naudoju kažką dėl šaudymo per sienas,bet esmė yra tokia,jog kartais net galima nuspėti kur žmogus yra,nes ten dažniausiai jie būna pasislėpę ar tiesiog pasitaiko,jog pradedame šaudyti net žmogui neišlindus.
Žinoma,kadangi,Sirdim i Sviesa,yra patyręs cs 1.6 asas,bet prašau peržiūrėti mano demo dar kartą ir įsitikinti,jog aš nieko nenaudoju. Ačiū!

avatar
Ok ok commented 7 years ago

Sirdim i sviesa biski lopas, bet tikrai geras priziuretojas, ir teisingas

avatar
VisSioNal commented 7 years ago

Paziurekit ta demo, as nemaciau del ko butu galima sakyt, jog ji naudoja wh.

avatar
Amanda commented 7 years ago

Ok ok, žinoma, jis teisingas ir geras prižiūrėtojas,bet mano demo faile jis kažką pražiūrėjo,tad noriu,jog jį peržiūrėtų iš naujo,nes aš nieko nenaudoju :)

avatar
Ok ok commented 7 years ago

Nu palauk kol jis online tada pakalbek :)

avatar
Sirdim i Sviesa commented 7 years ago

Amanda- Aš savo nuomonė pasakiau ir iš mano pusės tu negausi unban. Tavo žaidimas yra idijotiškas ir labai aiškiai vedžioji, ne pirmus metus cs žaidžiu, ne pirma demo žiūriu, kad nesupraščiau, kas čia daros, tad manęs tu nejuokink ;)

VisSioNal- Išvis lowas katik prisireginai forume.. Ko tu nori čia.

Ok ok- Skundas yra rašomas ant manęs, todėl aš nieko čia negaliu komentuoti ar kažką sakyti. Viskas, tegu daro ką nori kiti prižiūrėtojai ir savininkai, jis man yra wallhack'as ir taškas, nes pagal žaidima, matosi tai akivaizdžiai.

avatar
novA commented 7 years ago

Skundas atmestas.

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline