language
search
keyboard_arrow_right
avatar
55 commented 4 years ago

1. Asmuo kurį skundziate (nick) - Smurfas
2. Serveris-
3. Priežastis- Noriu apskųsti prižiūrėtoją Smurfa. Aš matęs jį jau nuo seno čia kaip prižiūrėtoją, bet žmogus nesikeičiantis, visiškai nemasto logiškai ir nesąmones daro. Atrodo jam tas prižiūrėtojas, plauna smegenis, kaip koks mylimas darbas, jam jo EGO pakelia tas prefixas, bet viskas ok jeigu tik aktyvus, problema ne čia, o pačiame jame. Kiek kartu buvo draugai užbaninti šitam projekte dažniausiai pasirodydavo pats smurfas ir pareikšdavo, kad unbanas teisėtas. Ne, banai nėra teisėti žmogau, atmestinai žiūri į unbanus, neįsigilina į žaidimo esme, jo trukumus ir visus kitus dalykus, remiasi tik WG programom ir dar nežinia kuo, viskas ok dėl to, bet kai tik nėra tu WG, SS ar dar kokio šūdo naujo, tai žmogus nebesugeba iš demo atskirti kur yra naudojamos programos pas žaidėjus o kurie tiesiog nuo seno kažkokius savo įgūdžius turi ir žaidžia savo malonumui, toks vaizdas susidaro kad smurfas įbėga į serverį ir jo tie banai visiškai neadekvatus ir kairę į dešinę išmėtomi, tada pats pirmas bėga į forumą ieškot unban skilties kas naujo ir daro savo tuos pačius nusibodusius zapadlo nuosprendžius "UNBANO NEBUS". Taip taip smurfai… tu toks esi. tau per tą prižiūrėtoją jau acto pribėgę į akis, nieko nebematai kas iš tikro darosi. Nežinau, ar tau metų trūkumas, tiesiog tos ląstelės pas tave galvoje ne taip išsivysčiusios kaip turėtu, bet problema išlieka vėlgi ta pati.
Kitas dalykas, ok va dabar buvo parašytas unban prašymas, kas iš to jeigu smurfas atbėgęs pats pirmas ir dėjo vėl tą patį sakinuką savo "unban teisėtas" žiūrėjo jis ta demo nežiūrėjo nesvarbu, bet kodėl užkertat kelia kitam prižiūrėtojui peržiūrėti dar karta šitą demo, juk mes visi skirtingi ir musu suvokimas nevienodas yra, kaip ir lyginant smurfa su kitu prižiūrėtoju?

4. Irodymai (ss arba demo)- http://www.fleshas.lt/forum/viewthread.php?thread_id=23556 kitas prašymas http://www.fleshas.lt/forum/viewthread.php?thread_id=23557 kad peržiūrėtų supratingesnis priž. už smurfa.
5. Žaidėjo steamid / ip (BŪTINA!) -

Adminai, jūs su savo tokiu apgailėtinų neatsakingumu, išbaidysit žaidėjus. Projekte su Administracija tikrai trūksta tvarkos.

P.S. Smurfai dink iš čia, neskaityk ir palik kaip yra, leisk savo viršininkams perskaityt

avatar
fleshas.ltadministrators commented 4 years ago

Anketa atmesta, sėkmės kitam projekte.

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline