language
search
keyboard_arrow_right
avatar
peaks commented 5 years ago

1. Parašai [Web].
1.1. Parašų vertikalus dydis šiuo metu forume neribojamas, tai dažnai per temas reikia labai daug scrollinti, bet vien dėl parašų, o ne dėl pranešimų turinio.
1.2. Galimas sprendimo būdas — moderuoti ir rankiniu būdu koreguoti žaidėjų parašus, arba (esu įsitikinęs, kad tai įmanoma) — atsisiųsti kažkokį pluginą/scriptą arba gal net su paprastu CSS būtų įmanoma pakeisti overflow nustatymus (tada parašai galėtų būti betkokio ilgio, bet su scrollbaru, t.y. parašas būtų kaip atskiras laukelis).

2. MJ ir parašiutai [Knife].
2.1. Šiuo metu knife serveryje, kaip suprantu, yra taisyklė, kuri uždraudžia boostintis ant visokių dėžių ir panašių nepasiekiamų vietų.

Knife TAISYKLĖS!:
5. Draudžiama lipti ant map ir dėžių (ant kurių norint užlipti reikalingas boost).

Deja, bet dažnas reiškinys, kai VIP/Adminai daro būtent priešingą variantą, pvz.:


Prie to pačio, daug kam tai kelia nepasitenkinimą (nemažai žmonių išeina/skundžias), nes tai per daug didelę jėgų persvarą sukeliantys pluginai (ypač, kai sudedami ant vieno).

2.2. Mano pasiūlymas būtų panaikinti vieną iš dviejų pluginų (siūlyčiau multijump, nes tai užkirstų kelią 5 taisyklės pažeidimams). Arba, palikti multijump tik adminams/serverio prižiūrėtojams (darau prielaidą, kad jie atsakingesni už VIPus). Dar vienas variantas būtų (bet tai reikalautų pluginų redagavimo ir Pawn programavimo patirties) — leisti VIP/Adminams prisijungus pasirinkti, ko norės viso mapo metu — multijump ar parašiuto.

avatar
sauth commented 5 years ago

Dėl parašų sutinku, o dėl tokių adminų, bei vipų galima papraščiausiai parašyti skundą, ir privilėgijos bus nušalintos :)

avatar
peaks commented 5 years ago

Sauth parašė:

Dėl parašų sutinku, o dėl tokių adminų, bei vipų galima papraščiausiai parašyti skundą, ir privilėgijos bus nušalintos :)

Žinoma, bet nei būti skundiku smagu, nei gadintis žaidimą vis darant SS ar kelinėjant demo nėra idealu. :)
Be to jeigu pastarieji ir nesiboostina, tai jų galimybės labai nesąžiningos ant ilgų tiltų (pvz. 35hp_2) ir tikrai mačiau, kai nemaža dalis žaidėjų dėl to išeina/rage-quitina, nors tokios žaidimo metodikos (šiuo metu) ir nėra prieš taisykles.

avatar
MarTin commented 5 years ago

Dėl parašų už, erzina perdaug turinio nuo vieno žmogaus temoje. !smoke_it
Dėl boostinimosi ir lipimo ant kažkur, aš tai dažniausiai iškickinu arba dedu ban'ą. Bet čia visa esmė yra, kad dėl parašiutų ir multijump ir perka privilegijas knife serveryje, tai nemanau, kad bus norinčių kažką ten riboti, būnant admin'u ir atėjus į serverį leidžiama pasirinkti ar nori multijump ar ne, tai manau vietoj to išeitų padaryti, kad leistų pasirinkti tik vieną iš dviejų, nors kažkiek apmažintų tokias nesamones.

avatar
fleshas.ltadministrators commented 5 years ago

1. pasiulymas priimtas, paraso aukstis apribotas.

    overflow-y: auto;
    max-height: 800px;

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline