language
search
keyboard_arrow_right
avatar
oddworld commented 6 years ago

Kreipiuos į visus fleshas.lt projekto žaidėjus ir ypač į tuos ant kurių stumiau, kuriuos freebaninau, ir kitaip menkinau, suprantu savo kaltę, i am bad person, but people changes right? Tai vat, atsiprašau jūsų visų kuriuos esu įžeidęs, su tais kuriais pykaus, kad buvau lochas.
Labiausiai noriu atsiprašyti trijų žmonių:

truts - Visada buvai ir esi man geras draugas, pažįsti mane gan ilgai, visada padėdavai, būdavai šalia, bendraudavai,žaisdavai kartu, o aš buvau savanaudis, kuris to nevertino, todėl atsiprašau ir nepyk.
Sirdim - Idk, iš pradžių daug pykomės, ir dabar pykstames, bet kaip sakoma tu esi kaip įstatymas, prieš tave kovok nekovojęs vistiek pralaimėsi, atsiprašau, kad buvau duchas, įžeidinėjau tave dažnai, grasinau, kad darydavau daug problemų ir įvairių nesamonių, kurias tu turėdavai eiti ir tvarkyti, nenoriu pyktis su tavim, esi kietas bachuras, kai buvau priž, buvai man autoritetas, net ir pats norėjau būti tokiu geru priž kaip tu, bet dėja tu esi tu, ir aš esu aš.
Smailai - esi tas žmogus, kuriuo galima pasitikėti, pakalbėti apie įvairias nesamonės, esi žmogus kuris pasitiki kitais, suteikia keletą šansų, bet žmonės nepasitaiso ir jų neišnaudoja, nuo senų laikų tave atsimenu, mažai kiek pasikeitėi, atsiprašau, kad būdamas priž, pridariau daug klaidų ir nesamonių kurias turėjai taisyti keletą valandų, atsiprašau, kad buvau tau problema.

Per ta laiką, daug kas pasikeitė, pasikeičiau aš, suaugau, bet sakysit, ai nepisk proto, praeis kelios dienos ir vėl taspats bus, bet ne, man reik dar vieno šanso. Gerbiamieji, atsiprašau ir jūsų visų, kuriu neišvardinęs, tiesiog noriu čia žaisti toliau ramiai, be jokių pykčių ir neapykantos, bet įstatymas neleidžia, todėl prabalsuokit, nes viskas priklauso nuo jūsų.

avatar
truts commented 6 years ago

Atleidziu

avatar
Arabasadministrators commented 6 years ago

twarka bus.

avatar
Zikuratas commented 6 years ago

ebat nh paprobui zaika! davai malyj nepavedy bratvu!!!

avatar
ugnykalns commented 6 years ago

suka mldc batia krasyvo sygral esli unban niados sakik

avatar
Alutis commented 6 years ago

Greit suaugai, bet visada man buvai maladec diedai ;)

avatar
Sirdim i Sviesa commented 6 years ago

Šitam projekte esi NEPAGEIDAUJAMAS už visų žaidėjų įžeidinėjimus, už visų žaidėjų free ban'inimą, už fake acc kurima, už free -rep dėjima visiem žaidėjam, už ban'o apėjimus, už steam id ir IP keitinėjima, už suspendų apėjima ir visi balsavimai, "nuoširdus" tavo žodžiai nieko nepakeis.

Sekmės ieškoti kito projėkto arba.. Arba sekmės daryti tai, ką darai visą gyvenimą, keitinėtis IP adresa, kurtis fake acc ir bandyti čia grįžti.

O jeigu rimtai kalbant, kai aš iš čia išeisiu arba busiu išmestas fleshas.lt įsakymu, tada megink čia sugrįžti, dabar kol aš čia turiu bent kažkoki savo žodi, tu čia nežaisi, gali negaišti savo brangaus laiko, visi tavo acc bus toliau blokuojami, trinami, man gali nedelioti tų +rep, man iš tokio žmogaus nereikia nieko ir viską ką darysi gero/blogo aš ištrinsiu.

Sekmės gyvenime, Tadai, arba sekmės toliau stengtis dėl nieko arba tiesiog kaip visad, išsipisinėti.

#Tema rakinama

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline